A 84 éves Koncz Gábort megrémíti a világ és gyűlöli a celebeknek nevezett percembereket

Forrás: konczgabor.hu -
Koncz Gábor interjú háború színész covid celeb születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, Koncz Gábor semmit nem bánt meg: úgy gondolja, minden úgy volt jó, ahogy történt. 

A dunai hajós Mezőkeresztesen nőtt fe, amolyan parasztfiúból lett színészóriás. Az ország egyik legnépszerűbb művészeként filmen és színpadon is rengeteg szerepet játszott el, és a mai napig dolgozik, amikor felkérést kap.

Forrás: konczgabor.hu

Úgy gondolja, szép, teljes élete volt, és bár a koronavírus-járvány megviselte, és alvászavarát a vírus ellen kapott négy oltásának tulajdonítja, jól van, de a világ eseményei, melyek nagyon távol állnak tőle, meg is rémítik.

„Megrémiszt a világ, amely körülvesz bennünket: a covid-járvány, a közelünkben dúló háború, ez mind-mind távol áll tőlem. Négy oltást kaptam, és ezért vagy sem, de nehezen alszom. A közelmúltban három barátomat temettem el, és ebben a korban minden kultúrembert foglalkoztat az elmúlás gondolata. Olykor elolvasom, vagy inkább elszavalom Kosztolányi gyönyörű versét, a Halotti beszédet" - fogalmazott a vele készült interjúban, ahol azt is elmondta, mit gyűlöl a mai világban:

„Ha valamit gyűlölök a világban a betegségek és a háborúk mellett, az az anarchia és a celebeknek nevezett, televízióban mutatott percemberek. Elsekélyesedett, értékeit vesztett világ ez. Én imádom a harmóniát, a romantikát. Amikor annak idején legényemberként megfoghattam egy lány kezét a moziban, egy hétig nem mosakodtam, hogy őrizzem az érintését..." - mondta el a Blikknek, hozzátéve, hogy alapvetően hisz az emberi jóságban, és bár ritkábban találkozik a lányaival és unokáival, mint szeretne, de imádott párja vigyáz rá. Ő pedig játszik, amíg tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.