Saját családot akar Vastag Csaba, nem a "saját szobrát farigcsálni"

Palik László élet interjú Vastag Csaba Palikék Világa by Manna USA család gyerekvállalás Hello Hollywood karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai karrierre nem tekint realitásként, írt pár dalt, ami esetleg ott is befuthat, de most már inkább a családalapításra fókuszál Vastag Csaba. 

Élete eddigi részében inkább a saját imidzsének építésére fektette a hangsúlyt, de ez mostanra megváltozott, szeretné végre megismerni, milyen, amikor a normális emberek életét éli.

"Sok időt töltöttem a kamerának ezen az oldalán vagy a színpadon vagy bármin, és az azért a normalitástól vagy kapcsolatbarátságtól viszonylag messze áll. Nem tudja az ember egy idő után elfelejteni azt a belülről dörömbölő késztetést, ami mindannyiunk sajátja, hogy legyen neked is saját családod, és ne csak a szobrodat farigcsáld, hanem egy olyan békés, boldog családot alakíts ki, amire büszke lehetsz" - mondta el Vastag Csaba Palik Lászlónak a Palikék világa by Manna című műsorban, futás közben.

Vastag Csaba Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenész Palik Lászlónak azt s elmesélte, hogy neki nem nagyon voltak kérdései a karrierjével kapcsolatban, tudta, hogy mit akar és ment előre. Már 14 éves kora óta zenei karriertről álmodott, és általános iskola végén és középiskolában is zenekart alapított. De ehhez sokszor a végletekig kellett elmennie.

Nyerő típusnak tartja magát, de dolgozik azon, hogy ne legyen az.

"Ez a versenylóság jó alapvetően, amikor éppen nyersz. Aztán rájössz, hogy csak a győzelemnek a pillanatát tudod átélni, és utána már jön is a kövekező, és az úton nem is néztél körbe, nem láttad, hogy min mentél keresztül, mert csak azt nézed, hogy mi a vége" - vallotta be az interjúban, hozzátéve, hogy tudatosan fókuszál most már arra,hogy ne legyen annyira maximalista, és ne legyen annyira versenyző típus:

"Mindenből versenyt csináltam, többet nem ihatsz, mint én, nem cigizhetsz többet, a kocsival nem mehetsz gyorsabban, mint én" - magyarázta Palik Lászlónak Vastag Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.