Az első magyarországi X-Faktor győztese májusban mutatkozott először a nyilvánosság előtt barátnőjével, Evelinnel, akivel már együtt is laknak. A kapcsolatuk pedig most újabb szintre lépett.

Vastag Csaba sokáig kereste a nagy szerelmet és azt a nőt, aki mellett el tudja képzelni az életét. Az énekes májusban véget vetett a titkolózásnak, és elárulta, hogy már hónapok óta egy párt alkotnak Evelinnel. Első látásra beleszeretett a lányba, akivel olyan hamar szorossá vált a kapcsolatuk, hogy már össze is költöztek. Evelin minden fellépésre elkíséri szerelmét.

A fiatalok boldogságának nem mindenki örül, erről árulkodik, hogy a kommentelők máris támadás alá vették Evelint. Csaba hozzászokott a neten érkező negatív kommentekhez, de azt már ő sem tűrhette tétlenül, hogy kedveséről azt pletykálják, hogy dubajozott.

Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól

– mesélte korábban Csaba a Bestnek, és bebizonyosodott, mennyire komolyan gondolta a szavait. Ma ugyanis két csodás fotó kíséretében bejelentette, hogy megkérte Evelin kezét, a lány pedig igent mondott.