Boris Becker veszélyben volt a börtönben: megzsarolták és meg akarták erőszakolni

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon -
börtönbüntetés zsarolás interjú erőszak börtön Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal született meg az ítélet Boris Becker büntetőügyében, melyben végül két és fél év letöltendő börtönbüntetést szabtak ki az egykori teniszcsillagra csődbűntett miatt.

Boris Becker a londoni Wandsworth börtönben kezdte meg a büntetését, ám alig több mint a negyedét ülte csak le, máris szabadult. Első interjúját pedig a német SAT1-nek adta, ahol durva élményeiről mesélt.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

A német teniszező elmondta, hogy egyik rabtársa, egy huszonöt évre elítélt többszörös gyilkos megzsarolta őt. Beckernek mázlija volt, ugyanis több rab is tisztelte őt a pályafutása és elért eredményei miatt, így megvédték a fenyegetőzőtől.

Becker azonban ennél majdnem súlyosabb veszélybe is került a börtönben. A Sportal szerint a német teniszezőre rászállt egy másik rabtársa, aki állítólag meg akarta erőszakolni, de végül őt is sikerült leszerelnie, sőt, az illető bocsánatot kért tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.