Ezt követelte a Buckingham-palota Harry herceg interjúja előtt

interjú CBS Buckingham Palota Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látni akarták Harry herceg interjúját a megjelenés előtt.

Harry herceg Anderson Coopernek adott szókimondó hatvanperces interjút. A herceg több erős állítást is megfogalmazott a CBS-en adásba kerülő beszélgetésben, többek között elárulta, hogy nem szimpatizál Kamilla királynéval, hogy egy ideje nem beszél sem az apjával, sem a bátyjával, és azt, hogy a hercegi rangját nem akarja visszaadni.

Egy ilyen interjúnál azonban felmerül a kérdés, hogy a Buckingham-palotának volt-e beleszólása abba, hogy mi hangzik el az interjún. A CBS munkatársai állítólag megkeresték a palota sajtócsapatát, hogy nyilatkozzanak, ők azonban ezt csak azzal a feltétellel tették volna meg, ha előtte megnézhetik, mi látható az elkészült interjúban.

Ez viszont nem történt meg, mivel Cooper szerint ez egy olyan dolog, amit sosem engednének meg - írja a New York Post.

Harry herceg Forrás: AFP/POOL/Jeremy Selwyn

Annak ellenére, hogy hivatalosan még nem jelent meg Harry herceg könyve, már most jó néhány részlet napvilágot látott a memoárból. Többek között arra is utalt, mi okozta valójában édesanyja halálát, és Vilmosról is elárult néhány mocskos titkot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.