"Nem érdemes torz dolgot vagy mást mutatni, mint a valóság" - Ábel Anita nem filterezi a fotóit

Forrás: Ábel Anita, Instagram -
fotó műsorvezető interjú Ábel Anita Holdampf Linda filter Csonka András valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita szerint káros, ha valaki mindig tökéletesnek akar látszani. A színész-műsorvezető azt mondja, vannak olyan ismert emberek, akiket már ő sem ismer fel a social médiába kitett fotókon.  

Ábel Anita a saját közösségimédia-mejelenésével kapcsolatban azt vallja:

"Ha százötvenkétezer megtisztel azzal, hogy beköveti az Instagram-oldalamat, ha a Facebookon 148 ezren tesznek így, akkor miért mutassak nekik mást? Én simán kiteszek egy olyan képet is magamról, amin nem vagyok kifestve, vagy amin nem a legelőnyösebb arcomat mutatom" - mondta el a Blikk TV Címlapsztori című műsorában.

Ábel Anita Forrás: Ábel Anita, Instagram

Csonka András sem szereti a filtereket. Ő úgy gondolja, hogy azoknak, akik felismerhetetlenre filterezik magukat, arra is gondolniuk kellene, hogy aztán a személyes találkozáskor a másik úgysem azt az embert kapja, így kár felismerhetetlenségig módosítgatni a képeket.

Abban azonban mindketten egyetértenek, hogy a valóság és az előnytelen fotó nem ugyanaz, bár Ábel Anita utóbbiakat is szívesen megmutatja követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.