Diana hercegnéhez fűződő bizalmas viszonyáról beszélt Bryan Adams

interjú Diana hercegné Bryan Adams barátság
Bryan Adams Diana walesi hercegnéhez fűződő barátságáról beszélt a The Timesnak adott interjújában. Élete egyik legcsodálatosabb élménye volt, amikor megismerte őt egy repülőn.

Bryan Adams írt egy dalt is Diana címmel, ami 1985-ben jelent meg. A zenész elmondása szerint Michael Fagan festő és dekoratőr ihlette, aki 1982-ben betört II. Erzsébet hálószobájába. Ennek ellenére széles körben úgy vélték, hogy a dal Dianáról és Károlyról szól, bár a szövegben ez konkrétan nem jelenik meg.

Adams az interjúban elmondta, sokszor folytatott meghitt beszélgetéseket Dianával. Egy repülőn ismerkedtek meg, a néhai hercegné pedig azonnal leült mellé, és szóba hozta a dalt, amiben a zenész az ő nevét használta.

„Nagyon vicces, szeretném újra hallani" — mondta neki állítólag Diana. Ez volt szoros barátságuk kezdete. Adams elküldte a dal egy példányát a Kensington palotába, Diana pedig válaszul meghívta egy teára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.