Pofonegyszerű trükkel tartja bomba formában magát Miranda Kerr

fogyás szoptatás Miranda Kerr Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret "angyala" remek formában van, pedig január eleje óta gyakorló anyuka.

Saját bevallása szerint még most is szoptatja fiát, Flynnt, márpedig ez az odaadás nem túl gyakori a hírességek világában. Miranda azonban állítja, hogy tökéletes formáinak megőrzésében is segítségére van, mivel a szoptatással és fejéssel napi 500 kalóriát éget el, ami egy órányi futópados edzésnek felel meg. A 28 éves ausztrál modell teljesen természetesen beszél arról, hogy élvezi a szoptatás időszakát. Mindezek mellett a kifutóra is teljesen felkészült, a héten többek között egy 2,5 millió dollár értékű melltartót mutat majd be.

AFP
AFP

Orlando Bloom felesége január 6-án adott életet fiuknak, természetes szüléssel, fájdalomcsillapítás nélkül, ami szintén nem a celebek szokásai közé tartozik. A mai világban sok tehetős és mutatós nő félti az alakját, és a pici babával kapcsolatos nehézségeket igyekszik a minimumra szorítani császármetszéssel, tápszerrel és dadákkal. Miranda megmutatja a világnak, hogy a természetesen vett anyaság mellett is lehet valaki vonzó és boldog kisgyermekes nő is egyben.

A hír megjelenését a Lifebaby.hu támogatta.

Kabátja alatt rejtegeti Orlando Bloom a kisfiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111107-orlando-bloom-es-miranda-kerr-kisfiat-a-kabatja-ala-bujtatta.htmlA mogyoró leplezte le: babát vár Katalin hercegnő?http://www.life.hu/anyaskodj/20111105-a-mogyoro-leplezte-le-babat-var-katalin-hercegno.htmlÖtven felett végre apa lett az örök agglegény világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111102-otven-felett-vegre-apa-lett-az-orok-agglegeny-vilagsztar-hugh.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.