Szerelmünk lapjai fotó Ryan Gosling kisgyerek Plasztik szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a fiút nem lehet nem szeretni! Ryan Gosling a napokban ünnepelte 31. születésnapját, ez alkalomból pedig mi is szemezgettünk a kiskori fotói közül.

Ryan Kanadában, az ontariói Londonban született, mormon szülei már elég korán elváltak. Kissrácként cseppet sem volt egyszerű eset, édesanyjának jócskán meggyűlt vele a baja. Szabadidejében tanulni nem, de verekedni annál inkább szeretett, a balhék miatt pedig egy ideig magántanuló volt, és 17 évesen végleg elbúcsúzott az iskolapadtól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ryan Gosling igazi őstehetség, hiszen olyat tud, amit elsajátítani nem lehet - erre születni kell. A kanadai fiú sosem tanult színjátszást, mostanra mégis ő lett a világ egyik legkeresettebb férfiszínésze. 13 évesen pusztán csak szórakozásból ment el a The Mickey Mouse Club meghallgatására, ahová be is válogatták. Később feltűnt még egy-két tévésorozatban, többek között a Váratlan utazásban és a Herkulesben, de első sikerét 2001-ben A hitetlen című drámában érte el - a film elnyerte a Sundance Filmfesztivál zsűrijének fődíját. Ezzel pedig Gosling előtt kinyílt az álomgyár kapuja.

Randizott Sandra Bullockkal, játszott a legnagyobb filmsztárokkal, és Oscarra jelölték a Fél Nelson című filmben nyújtott alakításáért. Elcsavarta a fejünket a Szerelmünk lapjai romantikus hőseként, nem tudtuk, sírjunk-e vagy nevessünk ártatlan tekintetén a Plasztik szerelemben, és a Drive után órákig nem tértünk magunkhoz. Ryan ma nem csak egy szépfiú Hollywoodból: tehetsége, sármja és kiváló stílusérzéke már felemelte őt az igazán nagyok közé.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.