Ő Katalin hercegnő és Vilmos herceg új kedvence - Te is ilyennek gondoltad a picit?

Katalin hercegnő kiskutya Vilmos herceg spániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár boldogsága határtalan: a család új kedvence egy pár hónapos spániel.

Tipp! Tanulj öltözködni Katalin hercegnőtől! Kattints a képre!

Katalin és Vilmos herceg még nem tervezik a babát, de egy kiskutyának nem tudtak ellenállni: a család új kedvence a háromhónapos angol cocker spániel, akinek a nevét még homály fedi. A pici fiúkutyus december elején került a hercegi párhoz az észak-walesi birtokukra, és már most remekül érzi magát a pár rezidenciáján. A fiatalok a kis kedvenc nevét nem árultál el a sajtónak, mert szerintük ez már tényleg az ő magánügyük.

Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

"Ő a pár saját háziállata, és nem lesz belőle ismert kisállat, de a hercegi pár boldogan mesél róla" - jelentette ki a St. James's palota szóvivője. Bennfentesek szerint a kutyát Katalin édesanyjától, Carole Middletontól kapták, aki imádja a háziállatokat. Vilmosnak és Kate-nek ő az első közös kutyusa, a hercegnek már volt egy nagyon szép fekete labradorja, mely két évvel ezelőtt halt meg. A kis spániel egészen biztosan jó családot talált, és legalább támasza lehet Katalinnak, amíg Vilmos a Falkland-szigeteken teljesít katonai szolgálatot.

Tipp! A világ legbefolyásosabb sztárcsemetéi. Kattints a galériáért!




Hajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.htmlEgyetlen filléres csodaszer, amivel a legtöbb tisztítószert kiválthatodhttp://www.life.hu/hazitunder/20120130-egyetlen-filleres-csodaszer-amivel-a-legtobb-tisztitoszert-kivalthatod.html10 évesen nyugdíjba vonul a hollywoodi sztár - Oscar-jelöléssel búcsúzikhttp://www.life.hu/hazitunder/20120127-10-evesen-nyugdijba-vonul-a-hollywoodi-sztar-oscarjelolessel-bucsuzik.htmlEgyél betonból! - A legszokatlanabb étkészletek, fotókkalhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120127-egyel-betonbol-a-legszokatlanabb-etkeszletek.htmlVajon kinek kell ennyi hely? Ezt a pazar rezidenciát vásárolta meg a Jóbarátok sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120125-vajon-kinek-kell-ennyi-hely-ezt-a-pazar-rezidenciat-vasarolta.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.