Tudtad? A Született feleségek sztárja két gyönyörű kislány édesanyja

édesanya Született feleségek sztárpár William H. Macy Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felicity Huffman igazán büszke lehet lányaira, a tizenegy éves Sophie-ra és a kilencéves Georgiára.

Felicity a Született feleségek című sorozat mintaanyukája: a sorozatban a színésznő Lynette Scavót, az öt gyermeket nevelő édesanyát alakítja, aki gondos anyuka és szerető feleség egy személyben. Felicity évek óta tökéletesen alakítja a szerepét, hiszen a Lila Akác közbeli élete kicsit hasonló a valósághoz. A színésznő ugyanis tizenöt éve a szintén színész William H. Macy felesége, házasságuk nagyszerű, sőt, a két sztár nagyon jó szülő is.

AFP
AFP

A napokban sikerült lencsevégre kapni a kis családot, amikor mind a négyen ellátogattak a hollywoodi hírességek sétányára, ahol Felicity végre megkapta csillagát a prominens utcában. A bűbájos színésznő mosolyogva pózolt férjével a fotósok kamerái előtt, sőt, egy-egy képre felkerült a pár két tündéri kislánya, Sophie és Georgia is. A gyermekekről sugárzik a jó nevelés - mindketten csinos, de korukhoz abszolút illő ruhácskát viseltek, visszafogottan mosolyogtak, és cseppet sem viselkedtek harsányan az ünnepség alatt. Rajtuk nem látszik, hogy az életüket rivaldafényben töltik, hiszen normális, gondos szüleiktől jó nevelést kapnak. Ilyen egy igazi született feleség - és anya!

Szólj bele! Házasság előtt a szex...?

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.