Ennyire romantikus lenne? Íme a hely, ahol a világsztár titokban elvette gyönyörű kedvesét

Szerelmünk lapjai házasság romantika Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively és Ryan Reynolds a napokban titokban összeházasodtak, de nem ám akárhol.

A pár minden bizonnyal imádta a Szerelmünk lapjai című romantikus filmet, mert a mozi forgatási helyszínén házasodtak össze. A fiatalok Dél-Karolinában, Charleston környékén a Boone Hall ültetvényen felállított sátorban vallottak egymásnak örök hűséget. Ennél romantikusabb helyszínt keresve sem találhattak volna - a rusztikus ház és a környék igazán bűbájos.

Northfoto
Northfoto

Annyi derült ki a titkos esküvőről, hogy a huszonöt éves Blake Marchesa ruhát viselt Christian Louboutin cipellővel, és a sztár egyik jó barátnője, Florence Welch három számot is énekelt az eseményen. Blake ás Ryan egy éve járnak együtt, a szőkeség a férfi előtt Leonardo DiCaprióval is kavart. Reynolds pedig nős volt: felesége a szintén színésznő Scarlett Johansson volt.

Gyászol II. Erzsébet - Hűséges társát az olimpia megnyitóján még láthattukhttp://www.life.hu/hazitunder/20120910-gyaszol-ii-erzsebet-angol-kiralyno-huseges-tarsa-monty-kutya.htmlÁllást hirdetett a brit királynő! - A fizetés több mint 10 millió forint éventehttp://www.life.hu/hazitunder/20120907-foallasu-orast-keres-ii-erzsebet-brit-kiralyno-evi-fizetes.htmlDobd fel a lakásod őrültségekkel! - Szokatlan, egyedi bútorok és kiegészítőkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120905-orult-otletek-amivel-feldobhatod-a-lakasod-szokatlan-egyedi-butorok.htmlÍgy takarítsd ki az egész lakást vegyszermentesen!http://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120905-takaritas-vegyszermentesen-ecettel-szodabikarbonaval-citrommal.htmlA világ legkegyetlenebb leánykérése: halott vőlegény várta a menyasszonythttp://www.life.hu/hazitunder/20120905-kegyetlen-leanykeres-halalt-szinlelet-a-volegeny-hogy-megbizonyosodjon-a-menyasszony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.