Kire hasonlítanak ezek a lányok? Íme Sarah Jessica Parker ikrei

ikrek sztárpár Matthew Broderick Sarah Jessica Parker hasonlóság Szex és New York lányok gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután Sarah Jessica Parkernek sokáig nem sikerült teherbe esnie, férjével, Matthew Broderickkel úgy döntöttek, béranya segítségét kérik.  A tündéri ikrek már háromévesek, egyelőre azonban nem hasonlítanak híres szüleikre, akik igyekeznek nem elkényeztetni őket.

Az édesanya, akinek első gyermeke, James Wilkie 2002. október 28-án született, gondosan ügyelni akar arra, hogy ne kényeztesse el csemetéit. "Nem akarom, hogy a gyerekeim követelőzővé váljanak. Azt szeretném, ha keményen megdolgoznának mindenért, és keresnék a kihívásokat. Nem szeretném, ha minden az ölükbe hullana, hiszen ha már piciként mindent ezüsttálcán megkapnak, idősebb korukban semmit sem tudnak majd értékelni" - nyilatkozta korábban a színésznő.

Northfoto
Northfoto

De a Szex és New York sztárja saját bevallása szerint rendszeresen megszegi a klasszikus szülői szabályokat: korábban például cukorkával próbálta a gyerekeket bilire szoktatni. A kislányok, akik egyelőre sem egymásra, sem pedig szüleikre nem igazán hasonlítanak, biztosan nem veszik zokon az ilyen apró cseleket.

Sarah Jessica Parker direkt a lófejre utazik - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111118-sarah-jessica-parker-direkt-a-lofejre-utazik-heti-beautymustra.htmlFantasztikusan nézett ki Sarah Jessica Parker - Érdemes tanulni tőle!http://www.life.hu/legytrendi/20110909-fantasztikusan-nezett-ki-sarah-jessica-parker-erdemes-tanulni-tole.htmlImádja egymást a Szex és New York sztárja és új kedvesehttp://www.life.hu/szeress/20120621-imadja-egymast-a-szex-es-new-york-sztarja-es-uj.htmlElvette leszbikus barátnőjét a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120528-a-szex-es-new-york-szinesznoje-cynthia-nixon-osszehazasodott-christine.htmlKopasz lett a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120125-kopasz-lett-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia-nixon.htmlKristin Davis, a Szex és New York sztárja megmutatta örökbefogadott kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111010-kristin-davis-a-szex-es-new-york-sztarja-megmutatta-orokbefogadott.htmlEtyeken forgatja új sorozatát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110705-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-etyeken-forgatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.