Új nevet és kistestvért is kap Suri Cruise

2012.11.19. 17:41

Tom Cruise exfelesége már a válást követően is fontolgatta, hogy kislánya nevét Cruise-ról Holmesra változtatja, akkor azonban ezt nem tette meg. Most viszont úgy tűnik, biztonsági okokra hivatkozva Sarára nevezi át a hatéves Surit. A sztárcsemete, aki nagyon szeretne már egy kistestvért, teljesen elégedett új nevével.

Édesanyja szerint a Suri névvel éppen különleges hangzása és ritkasága a probléma. Amikor ugyanis szólítják a kislányt, mindig felhívják a környezetükben lévők figyelmét rá. Ha például a dadus a keresztnevén hívja magához Surit, akkor arra mindenki felkapja a fejét. A hatéves sztárcsemete Sarára való átkeresztelése tehát egy biztonsági óvintézkedés, olyan, mint amikor a sztárok álnéven jelentkeznek be egy hotelbe, hogy ottlétükre ne derüljön fény.

Northfoto

Hatalmasak a színésznő mellei! Nézd meg, hogy mutat fürdőruhában!A kis Suri azonban nemcsak új nevet, de hamarosan kistestvért is kaphat. Holmes ugyanis egy ideje az árvaházakat járja, és állítólag meg is bízott egy adoptálással foglalkozó céget, hogy keressenek neki egy 2-3 év körüli kislányt. A családbővítés ötlete viszont nem tőle, sokkal inkább Suritól ered, akinek boldogsága nem felhőtlen, mióta elváltak a szülei és egyedül érzi magát. Bennfentesek szerint a kislánynak neveltetése miatt nem sikerült eddig barátokra lelnie. Ennek oka pedig, hogy sem az iskolájában, ahol havonta közel 10 millió forint a tandíj, sem pedig táncóráin nem enged közel magához senkit. Katie rosszul érzi magát attól, hogy kislányának képzeletbeli barátja van, ezért döntött úgy, vesz neki egy kistestvért.  

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Úgy viselkedik, mint egy 16 éves kamasz lány! Suri Cruise saját mobilján beszélt meg randit egy kisfiúvalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121017-mobilozik-szerelmes-es-randizik-a-6-eves-sztarcsemete-katie-holmes.html Részegen törtek be Tom Cruise otthonábahttp://www.life.hu/legykepben/20121030-tom-cruise-amerikai-szinesz-otthonaba-betort-egy-reszeg-ferfi.html Katie Holmes újra összejönne Tom Cruise-zalhttp://www.life.hu/legykepben/20121023-katie-holmes-szineszno-ujra-osszejonne-volt-ferjevel-tom-cruise-szinesszel.html Hónapokig boldogságot színleltek! Lehullt a lepel Katie Holmes és Tom Cruise válásárólhttp://www.life.hu/szeress/20121005-honapokig-boldogsagot-szinleltek-lehullt-a-lepel-katie-holmes-es-tom.html Tom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.html Lassan teljesen elfogy Tom Cruisehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120911-valasa-ota-egyre-sovanyabb-tom-cruise-szinesz.html

 

 

Tom CruiseKatie HolmesSuri Cruiseválásörökbefogadásmagánysztárcsemete