Gisele Bündchen sztárpár terhesség szülés kislány Tom Brady Boston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán, Bostonban hozta világra második gyermekét Gisele Bündchen. A 32 éves édesanya is, aki nemrég még hatalmas pocakjával sütkérezett a tengerparton, és a kislány is jól vannak. A sztárnak és férjének, Tom Bradynek Vivian a második közös gyermekük, van már egy kisfiúk is, Benjamin.

A brazil szépség és a New England Patriots amerikaifoci-csapat sztárjátékosa 2006-ban ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Három évvel később házasodtak össze és ekkor született meg első gyermekük is, Benjamin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kisfiú ezen a héten ünnepli harmadik születésnapját, így kishúgának érkezése nem mindennapi szülinapi ajándék volt a számára. Tomnak egyébként nem Benjamin az első gyermeke, előző kapcsolatából ugyanis született már egy fia, aki sok időt tölt édesapja új családjával.
A sztárpárt, a hároméves kisfiút és a 20 millió dollárt érő luxusingatlant itt nézheted meg.

Burokban születni - valóban szerencsés?http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121204-burokban-szuletett-ez-a-kifejezes-valoban-szerencset-jelent-az.htmlKorcsolyázni tanul a gyönyörű sztárcsemetehttp://www.life.hu/anyaskodj/20121205-korcsolyazni-tanul-a-gyonyoru-sztarcsemete-jessica-alba-kislanya-honor-marie.htmlEgy időre eltűnik Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-a-terhes-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat-nyilvanos-megjeleneseit-toroltek.htmlÍgy készíthetsz egyedi ajándékot percek alatt!http://www.life.hu/anyaskodj/20121205-igy-keszithetsz-egyedi-ajandekot-percek-alatt.htmlWill Smith gyönyörű kamasz lánya kopasz letthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20121204-will-smith-lanya-willow-smith-kopasz-lett-amit-megdobbenve-vettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.