elkényeztetett sztárpár karácsonyi ajándék válás Suri Cruise sztárcsemete Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves Suri Cruise nem mondhatja, hogy szegény karácsony elé néz. A sztárcsemete ugyan megszenvedte szülei válását, de máris nézheti a dolog jó oldalát. Így ugyanis kétszer annyi ajándékot fog kapni.

Pár napja Katie Holmes vásárolni vitte a kis Surit, aki közel tízmillió forint értékben válogatott magának karácsonyi ajándékokat. Suri kért egy ötmillió forintos viktoriánus játszóházat a családi kertbe, melybe bevezetik majd a vizet és az áramot is. Ahogy azt a Life.hu megírta, korábban tervben volt, hogy Katie egy kistestvért is vásárol Surinak, a hatéves sztárcsemete azonban egyelőre kénytelen lesz beérni egy iPad minivel és egy kétmilliós, gyermekeknek kialakított Mercedesszel, Ralph Lauren ruhákkal és egy Chloe bundával - írja a The Sun magazin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírek szerint ráadásul a kis Suri az édesapjánál tölti majd az ünnepeket. Tom Cruise legújabb filmje forgatása miatt csak a hálaadást töltötte együtt a lányával, de korábban hónapokig nem látta a kislányát. Mivel a sztárpapának sem kenyere a minimalizmus, egész biztosan ő is elképesztő ajándékokkal halmozza majd el gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.