Megsértette Katalin hercegnő Kim Kardashiant

anyaság Katalin hercegnő ajándék brit királyi család kim kardashian asztrológus valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csalódott Katalin hercegnőben Kim Kardashian. A kismama valóságshow-sztár egy kedves ajándékot küldött a szintén állapotos barna szépségnek, aki eddig nem viszonozta a figyelmességet.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian

A hercegnő azonban nem reagált, így Kim most nagyon csalódott. Érdekes, hogy amíg a valóságshow-sztár pocakja óriási, addig a hercegnőé alig látszódik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnő

Kim a csatolt levélben megosztotta asztrológus barátjától kapott tanácsát is a hercegnővel: mivel valószínű, hogy mindkét pici csillagjegye Rák lesz, így rubinnal és holdkövekkel érdemes kidekorálni a babák szobáját. Viszonozza-e a királyi szépség a kedves gesztust?

Lemeztelenítette hathónapos pocakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130407-kim-kardashian-valosagshow-sztar-megmutatta-meztelen-pocakjat-hat-honapos-terhesen.htmlNem szégyelli pluszkilóit Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-kim-kardashian-a-varandos-realitysztar-kijelentette-hogy-nem-szegyelli-testet.htmlHisztizik a terhessége miatt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130324-az-elkenyeztetett-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-hisztizik-terhessege-es-a.htmlHová tűnt Katalin hercegnő hasa?http://www.life.hu/anyaskodj/20130404-katalin-hercegno-mar-a-hatodik-honapban-van-de-alig-latszodik.htmlMetrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.