Levágják a modell fülét, hogy ismét mosolyoghasson

modell műtét plasztika LifeNight gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rengeteg plasztikája által híressé vált modell és színésznő, Alicia Douvall ismét kés alá fekszik, hogy végre viszonozhassa kislánya mosolyát.

Mindössze 17 éves volt a brit glamourmodell és színésznő, Alicia Douvall, amikor kés alá feküdt. Azóta összesen 350 (!) szépészeti beavatkozáson esett át, köztük hat orrműtéten, tizenegy szem körül elvégzett operáción, arcplasztikán és -feltöltésen. Több millió angol fontot költött a külsejére, mára azonban úgy tűnik, megbánta a rengeteg plasztikázást. Aliciának 2011-ben született meg kislánya, akire legnagyobb bánatára még egyszer sem volt képes rámosolyogni. Ezért úgy határozott, hogy bár soha többet nem műttet meg magán semmit, egy utolsó operációt még bevállal ezért.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

"Képzeld el, hogy először tartod a kislányod a karjaidban és nem tudsz mosolyogni. Nagyon önző voltam. Most az a legnagyobb álmom, hogy végre vissza tudjak mosolyogni a kis Papayára" - mondta a 34 éves anyuka a The Sun magazinnak adott interjújában.
Ehhez azonban nemcsak arcimplantátumait távolítják el, hanem eltörik az orrát és az állát, illetve a fülét is levágják. A fájdalmas és drága procedúra azonban állítása szerint megéri, hiszen így végre teljesül az álma.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.