Katalin hercegnő hivatalos fotó brit királyi család keresztelő Vilmos herceg brit trónörökös György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 23-án megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát, a három hónapos György herceget. Az esemény után elkészültek a hivatalos családi fotók is, amelyek között egy nagyon különleges kép is szerepel.

A hollywoodi hírességeket lencsevégre kapó Jason Bell celebfotóst érte az a megtiszteltetés, hogy elkészíthette György herceg keresztelője után a hivatalos családi fotókat. A képeken egy nagyon kiegyensúlyozott, boldog család látható középen a brit trónörökössel, aki harmadik a trónutódlási sorban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fotók alapján úgy tűnik, hogy György herceg, aki egy pisszenés és egy csepp könny nélkül viselte a keresztelési ceremóniát, nagyon kiegyensúlyozott, vidám baba. A családtagok egyébként ugyanazokban a ruhában láthatók a képen, mint a keresztelőn, így Katalin is a krémszínű ruhát, György herceg pedig a sokat vitatott csupacsipke keresztelőruhát viseli.

Forrás: Dukeandduchessofcambridge.org
Forrás: Dukeandduchessofcambridge.org

A sorozat egyik legkülönlegesebb fotója, amelyen II. Erzsébet királynő mögött a trónörökösök állnak - Károly herceg, Vilmos herceg és György herceg. Ezt és az összes családi fotót a Clarence House honlapján nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.