Ganxsta Zolee házasság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot árult el házasságáról a minap a népszerű zenész.

Ganxsta Zolee Joshi Baratnak mesélt arról a Másképpen című műsorban, hogy ő és a felesége már csak barátok. A zenész maga fogalmazott úgy, hogy vele nagyon nehéz egy fedél alatt élni, mert képtelen úgy viselkedni, mint egy normális, családos ember. Hozátette azt is, hogy feleségével inkább baráti a viszony, mint házastársi. ,,Ő az egyik legjobb barátom. Tőle kaptam a legnagyobb és legszebb ajándékot a világon: a kislányomat, Zoét. Monci olyan dolgokat tanított nekem, amelyekre magamtól soha nem jöttem volna rá, és amelyek által előreléptem az életben. Ha rajtam múlott volna, ma nincs se lakásom, se a tündéri kislányom" - idézi a zenészt a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zolee azt is elmondta, nem akar teljesen elszeparálódni a feleségétől, mert a kislányuknak szüksége van mindkét szülőre.Még akkor sem akar külön lenni a nejétől, ha már csak barátként tekintenek egymásra.

Ismét szingli Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szeress/20131113-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-ismet-szingli.htmlA hét szexpóza: piros lámpás kényeztetés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131113-a-het-szexpoza-piros-lampas-kenyeztetes-oralis-szex-az.htmlParadicsomért szexelnek Fekete-Afrikában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131112-afrika-feketeafrika-ghana-szex-prostitucio-egy-europai-pasi-afrikai-szexnaploja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.