Katalin hercegnő titok Vilmos herceg üzenetrögzítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegnő üzenetrögzítőjét is lehallgatta a News of the World nevű, ma már megszűnt brit bulvárlap. A napokban több, a pár intim titkait tartalmazó felvétel került nyilvánosságra – írja a Bors.

A News of the World lehallgatási botrányai miatt indult bírósági eljárás legutóbbi tárgyalási napján olvasta fel a vád az esküdteknek, mit tudott meg a bulvárlap a brit királyi család mindennapjairól illegális módszerrel információkat gyűjtve.

Forrás: AFP

A felvételekből fény derült például Vilmos egy veszélyes kalandjára:. „Rohangáltam összevissza Aldershot erdejében, árnyékokat kergettem, és rettentően eltévedtem. Aztán még kínosabb lett a sztori, mert egy másik, környéken gyakorlatozó ezred tagjai majdnem lelőttek. Még szerencse, hogy állítólag csak vaktöltényeik voltak” – mesélte Vilmos az éjszakai navigációs gyakorlatról.

Ezen kívül Katalin mobiljának lehallgatott és rögzített egyéb üzenetein az hallható, hogy a herceg Bébikémnek becézi szerelmét. A bíróságon Harry herceg üzenetrögzítőjéről is bejátszottak egy felvételt, melyen valaki viccből a herceg akkori barátnőjét, Chelsy Davyt utánozta.

Az újság szerkesztői öt másik társukkal együtt ülnek a vádlottak padján, és még mindig tagadják a lehallgatásról szóló vádakat. Eközben a világsajtó jót csemegézik a tárgyalóteremben elhangzó intimitásokból - tudtuk meg a Borstól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.