Sági Szilárdék babára vágynak

Forrás: Noguchi Porter Novelli -
TV2 Hal a tortán Sági Szilárd gasztrokibic gyermekáldás Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Édes életének új szereplői Sági Szilárd és kedvese, Szilvi. A pár gyermeket szeretne, és most kamerák előtt járnak utána, miért nem jött eddig össze a baba. 

Sági Szilárd és párja élete nem bővelkedik szenzációkban, különválásukról és egymásra találásukról soha nem harsogott a bulvársajtó, nem posztolnak ha kell, ha nem a Facebookon, és a NAV adóslistáján sem szerepelnek. (Legalábbis nem tudunk róla.) Amolyan békés párként éldegélnek, kert, kutya, satöbbi, ami egyébként klassz, de a TV2 trash-realityjében való szerepléshez kevés lenne - főleg egy olyan ütős mezőnyben, mint a Gáspár familia, Cseke Katinka vagy a Berki-Hódi duó.

Forrás: Noguchi Porter Novelli


Most, hogy a TV2 közeli balhés párok "elfogytak", a szerkesztők gondoltak a nagyot: kamerákkal követik végig a gasztrokibicék gyerekvállalási kálváriáját. A tévés és kedvese babára vágynak,évek óta próbálkoznak, ám a gólya csak nem kopogtatott még be hozzájuk. A mai adás alapján láthatjuk majd Szilvit nőgyógyásznál és Szilárd prosztatavizsgálatát is beharangozták már. Reméljük, minél előbb megfogan az a baba.

Szexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.htmlModellnek áll Bozsek Márk?http://www.life.hu/legykepben/20140106-bozsek-mark-egy-castingugynokseg-munkatarsaval-talalkozott-lehet-hogy-modell-lesz.htmlKrasznai Tünde Gáspár Gergőhöz költözötthttp://www.life.hu/legykepben/20140106-az-rtl-klub-x-faktoranak-enekesnoje-krasznai-tunde-a-fat-phoenix-dobosahoz-gaspar-gergohoz.htmlPauditsnak újabb mentési akciót szerveznekhttp://www.life.hu/legykepben/20140106-paudits-bela-rossz-korulmenyek-kozott-elo-szineszert-ujabb-mentoakcio-indul-egy-rola-keszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.