személyiség James Cameron világsztár Katherine Heigl Hollywood munka Mike Myers stílus celeb Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretjük őket a filmvásznon vagy a rendezői székben ülve, de közelebbről megismerve személyiségüket és fura munkastílusukat, picit kiráz majd a hideg néhány celebtől.

A celebzen.com portál összegyűjtötte, kik azok a világsztárok, akikkel nem könnyű együtt dolgozni. Ha egyszer Hollywoodba sodorna benneteket az élet, a következő hírességeket kerüljétek el mindenképp!

Mike Myers Forrás: AFP/Getty Images/Andrew H. Walker

Mike Myers, a Wayne világa rendezője például állandóan parancsokat osztogatott másoknak, kontrollálni akart mindent és mindenkit. Saját lányát vette fel maga mellé asszisztensnek, aki tudta kezelni apja követeléseit.

Katherine Heigl Forrás: AFP/Getty Images/Astrid Stawiarz

Katherine Heigl cserfes hírében áll, mindenkiről elmondja a véleményét, akivel már valaha dolga akadt. Volt olyan kollégája, akit szexistának minősített, de a legrosszabbul talán a Grace klinika írói jártak. A színésznő ugyanis azt mondta, nem fogadja el a sorozatért járó Emmy-jelölést a rossz forgatókönyv miatt.

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow szó szerint nem vette figyelembe kolléganőjét, Scarlett Johanssont a Vasember 2 forgatásán, így a két színésznő egy szót sem beszélt egymással.

Russel Crowe Forrás: AFP

Russel Crowe inkább ne igyon, ha forgat, különben nagyon agresszívan kezd el viselkedni a kollégáival. Volt, hogy producereket fenyegetett meg az éjszaka közepén vagy sértegette az embereket Twitter oldalán.

James Cameron Forrás: AFP/Yuri Cortez


James Cameron rendezőhöz nem lehetett hozzászólni egy-egy forgatáson. „Húzz egy számot!" – így morgott rá a színészeire. Híres arról, hogy mindig a maximumot követeli meg a stábtól, néha már-már a határokat feszegetve.

Bao Bao Amerika új sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20140107-bao-bao-pandamaci-kolyok-az-amerikai-nemzeti-allatkert-masodik-fogsagban-szuletett-pandaja-video.htmlÉlőben facebookozik egy férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-ilyen-lenne-ha-facebook-helyett-az-utcan-lajkolnank-video.htmlA legőrültebb 10 rekord - elképesztő videókhttp://www.life.hu/szorakozz/20140110-leghosszabb-fulszor-leghosszabb-kormok-ime-a-legelmebetegebb-rekordok-amelyek-felallitottak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.