A legszebb fotó Beyoncéról és kislányáról

Forrás: Tumblr/Beyoncé -
backstage turné Beyoncé Blue Ivy Carter szupersztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár bensőséges fotót posztolt közösségi oldalára, amelyen cuki kislányával, Blue Ivy-val együtt szerepelnek a backstage-ben.

Beyoncé elkényeztet bennünket intim fotókkal kislányáról. Így szinte napról napra nyomon követhetjük, hogyan cseperedik a kis Blu Ivy, aki hihetetlen, de már kétéves. A legfrissebb felvételen, amelyet az énekesnő a minap posztolt Tumblr oldalára, az apróság épp meglátogatta híres mamiját a kulisszák mögött, a Mrs. Carter világ körüli turné egyik állomásán.

Forrás: Tumblr/Beyoncé

A képen jól látszik az is, milyen luxuskörülmények között dolgozik a díva: selyem fehérneműben, keresztbe tett lábbal, magas sarkú cipőben készül arra, hogy a színpadra álljon. Így fest egy igazi szupersztár.

Íme, az év legtrendibb esküvői csokraihttp://www.life.hu/csalad/20140129-ime-az-idei-ev-legrendibb-eskuvoi-csokrai.htmlHa az idén esküvőt tervezel, és még nem tudod, hogy milyen színkombinációt válassz, érdemes szemügyre venni a Pantone 2014-es év esküvői trend színeit. Sokat segít a tökéletes látvány megteremtésében és még a vendégeket is leveszi a lábáról. Ebben az évben minden házasulandó megtalálja a hozzá közel álló színvilágot – legyen az ruha, helyszíni dekoráció vagy éppen a nagy napra szánt csokor. Ez utóbbiakat Rövid Zsuzsi stylist kötötte nekünk, hogy megmutathassuk, hogyan festenek a különböző virágkompozíciók az év trendszíneiben. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huKezdj mozogni Kingával! Így csináld!http://www.life.hu/csalad/20140205-a-kezd-uj-eletet-a-life-hu-felhivas-nyertese-kinga-igy-kezdi-az-edzest.htmlAz edzésterv kialakításánál a feladat kettős volt: egyrészt a sport célokhoz, tehát a Vivicittá teljesítéséhez kifejleszteni azokat a képességeket, amikkel Kinga képes lesz sérülés nélkül végigfutni a távot, másrészt a betegségből való regenerálódás elősegítése.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huBig Brother az ágybanhttp://www.life.hu/csalad/20140121-big-brother-az-agyban.htmlAzt, hogy mennyire fontos a nyugodt, pihentető, kiegyensúlyozott alvás, ma már mindenki tudja, sőt, a saját bőrén tapasztalja nap mint nap. Éppen ezért egy egyre komolyabb iparág van kialakulóban, ami az alvásminőség javítását célozza meg. Ma már nem csupán a különféle emlékező szivacspárnák és matracok világa vesz körbe bennünket, de egyre több elektronikai eszköz áll rendelkezésünkre, hogy az alvás és ébredés minden pillanata tökéletes legyen.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.