Nánási Mici és Pityu elbűvölő barátsága

Forrás: nanasi.hu -
játékszer Vizsla Nánási Pál Pityu fül Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál szépen cseperedő kislánya új játszópartnert talált magának a család négylábú kedvence, Pityu vizsla személyében. Tündéri fotó kettejük barátságáról.

Úgy tűnik, Mici elkezdte felfedezni magának a világot és alaposan megvizsgál mindent, ami körülötte van. Így bukkant rá Pityu kutyus füleire. A kislány nyugodt szívvel kapaszkodik a lelógó testrészbe, a négyéves vizsla pedig megadóan tűri mindezt. A tündéri jelenetről készült fotót a Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál rakta ki saját oldalára, ahol további izgalmakról olvashatsz Micivel kapcsolatban.

Forrás: nanasi.hu

Annyira édesek! Izgatottan várjuk majd azt a részt, amikor Mici Pityuba csimpaszkodva próbálgatja a járást és megteszi első lépteit.

Igazi kis szépségkirálynő Laky Zsuzsi babájahttp://www.life.hu/csalad/20140212-dietz-laky-zsuzsi-a-2003-as-miss-europa-szepsegverseny-gyoztesenek-ujszulott-kislanya-lujza.htmlA 2003-as Miss Európa mindössze 7 napos újszülöttjéről tüneményes fotók készültek.CsaládOrigoAki 13 évesen meghackelte az iskolarendszerthttp://www.life.hu/csalad/20140128-aki-13-evesen-meghackelte-az-iskolarendszert.htmlLogan Lapante, egy amerikai tinédzser egy nap úgy döntött: ha felnő, egészséges és boldog szeretne lenni. Az erre való képességeket pedig soha nem fogja megtanulni, ha a hagyományos oktatási rendszerben vesztegeti az idejét. Kitalált hát egy újat.Család--Drámai videó a rossz példát mutató felnőttekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140210-egyperces-oktato-video-arrol-milyen-rossz-peldat-mutatnak-a-szulok-a-gyerekeknek.html60 másodperces kisfilm arról, milyen rossz befolyással lehetnek a felnőttek a gyerekekre. Nagyon ütős lett!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.