támogatás anyaság kampány szoptatás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így hívják fel a figyelmet arra, hogy támogatják a szoptató nőket.

Nem mindennapi kampány kelt életre: a Szoptatás projektben félpucér apák pózolnak mellkasukon egy gyermekkel, szoptatást imitálva. Így szeretnék kifejezni, hogy kiállnak a szoptatás mellett. Az akció jelmondata magáért beszél: „Ha tudnám, én is csinálnám!"

Forrás: Hector Cruz Photograpy/Hector Manuel Cruz

Hector Cruz, a kampány megálmodója azt mondja, több férfitársát is szeretné bevonni a témába. „Amikor a szoptatásról hallunk, azt gondoljuk, ez kizárólag a nők dolga, ránk nem tartozik, pedig nem így van" – mondja az alapító, hozzátéve, hogy ezen szeretne változtatni. „Egy apának maximálisan támogatni kell az édesanyát ilyenkor, mert ha nem így tesz, az anya könnyen feladhatja" – hangsúlyozza Hector, aki egy különleges fotósorozattal akarja felnyitni férfitársai szemét a problémára. Még több apás képért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.