Katalin hercegnő brit királyi család spanyol Vilmos herceg turné dadus György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal spanyol nő vigyáz a legifjabb brit trónörökösre.

Azt már eddig is tudtuk, hogy György herceg dajkálására egy spanyol származású, remek renoméval rendelkező hölgyet szemeltek ki. Most viszont kiderült a neve is: Maria Teresa Turrion Borrallónak hívják. Maria a 30-as évei közepén jár, érkezésének nagyon örült a hercegi pár – tudatta a Kensington-palota, ám további információt nem adtak ki.

Forrás: AFP/John Stillwell

A dada március elején kezdett a családnál dolgozni, mialatt Katalin és Vilmos a Maldív-szigeteken lazított. A szuperdada velük tart a tavaszi turnéra is Ausztráliába és Új-Zélandra.

Végre bekötik a fejét Jennifer Anistonnak!http://www.life.hu/csalad/20140321-vegre-bekotik-a-fejet-jennifer-anistonnak.htmlA UsWeekly szellőztette meg azt az információt, hogy Brad Pitt egykori kedvese, Jennifer Aniston a sok és hosszadalmas próbálkozás után végre ismét férjhez megy!Család--10 dolog, amit soha ne mondj egy depressziósnak!http://www.life.hu/csalad/20140306-10-dolog-amit-soha-nem-mondj-egy-depressziosnak.htmlA depresszió ma már népbetegségnek számít, így egyre nagyobb esélye van annak, hogy közeli hozzátartozónkat, barátunkat, kollégánkat is érinti. Körültekintően kell a szavainkat megválogatnunk, ha ilyen betegségben szenvedő személlyel hoz össze a sors bennünket. Sőt, vannak olyan tipikus mondatok, amiket feltétlenül kerülni kell, mert ezekkel csak ronthatunk az amúgy sem rózsás helyzeten. A Life.hu összegyűjtötte a leggyakoribbakat.Család--Így játszik bájos kishúgával Selena Gomezhttp://www.life.hu/csalad/20140320-selena-gomez-amerikai-enekesno-es-szineszno-kishugaval-grace-szel-jatszik.htmlÉdes családi fotót osztott meg magáról és kistestvéréről az énekesnő.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.