Édeskettesben nyaral Vilmos herceg és Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Rick Rycroft -
Katalin hercegnő Maldív-szigetek romantikus utazás Vilmos herceg nyaralás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a hercegi pár a Maldív-szigeteken lazít, addig a kis trónörökös otthon maradt.

Megkezdődött Vilmos herceg és Katalin hercegnő egyhetes romantikus vakációja. Cambridge hercegi párja csütörtökön landolt a Maldív-szigeteken, ahová a hírek szerint most nem tartott velük a kis György herceg. Így még tudnak egyet szusszanni háromhetes ausztráliai turnéjuk előtt, ahová áprilisban fognak elutazni.

Forrás: AFP/Rick Rycroft

Mostanában sokat napfürdőzik a hercegi pár: néhány hete ért csak véget a karib-szigeteki vakációjuk. Vilmos és Katalin évente elutazik a Middleton-családdal a Mustique üdülőparadicsomba, amiről itt mutattunk már csodálatos fotókat.

Internetről vadászik baba-mama tippeket Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20140306-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-netmums-nevu-angol-szuloi-oldalrol-szerez-szuloi-tippeket.htmlCambridge hercege és hercegnője bevallottan hatalmas rajongói a Netmums nevű angol szülői oldalnak.Család--Tetoválásokat kapott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/news/20140228-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-tetovalt-szines-haju-punk-lett-egy-amerikai-muvesz-altal.htmlEgy amerikai művész eljátszott a gondolattal, hogyan festene Vilmos herceg és Katalin hercegnő tetőtől talpig kivarrva. Íme az eredmény.NewsOrigoCuki nyakláncot kapott a húgától Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20140224-katalin-hercegno-aranyos-nyaklancot-kapott-hugatol-pippa-middletontol.htmlA kis György és Vilmos herceg is ott lóg a hercegnő nyakában. Az ékszert a hírek szerint Pippa ajándékozta oda nővérének.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.