Élet egy farmon – elképesztő fotók

Forrás: www.elenashumilova.smugmug.com -
fotográfus farm állat fiú tanya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutya, macska, kiskacsa, nyuszi és a fiai - ők Elena Shumilova fotográfus képeinek állandó főszereplői.

Egy orosz fotográfus és egyben kétgyerekes édesanya, Elena Shumilova életét jelenleg két dolog tölti ki: az állatok és a fiai. A farmon élő művész képeken adja át azt a csodás világot, amelyben él: kutyákkal, cicákkal, kiskacsákkal és nyuszikkal, lenyűgöző fényekkel, a természettel és fiai iránt érzett szeretetével körülölelve. Még több fotóért látogass el Elena honlapjára ide kattintva.

Forrás: www.elenashumilova.smugmug.com
Különleges nevet kap Fésűs Nelly kislányahttp://www.life.hu/bulvar/20140507-fesus-nelly-szineszno-kislanya-kulonleges-nevet-kap-elza-teklanak-fogjak-hivni.htmlVégre rábukkant a megfelelő névre Fésűs Nelly és párja, amit születendő kislányuknak szeretnének adni. A korábban felmerült Vali helyett egy különlegesebb hangzású nevet szántak a picinek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huHárom világsztár, három bombatest - íme, a titkuk!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140507-igy-esznek-a-sztarok.htmlNekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, a túlsúly azonnal meglátszik rajtuk: a kamerák kereszttüzében élnek. Három sztárt és három diétát mutatunk be, amelyből kiderül, hogy azoknak, akiknek igazán fontos a jó alak, hogyan lesz tökéletes a testük. Egy biztos, nem alkalmi fogyókúrázók, hanem az egészséges életmód és a rendszeres mozgás hívei. Penélope Cruz a mediterrán diétát, Scarlett Johansson a makrobiotikát, míg Madonna a makrobiotikát és a zónadiétát is követi. DaniellaAFPAgyserkentő élénkítők nehéz helyzetekrehttp://www.life.hu/drlife/20140507-ginzeng-csokolade-csoki-kave-agyserkento-elenkitok-nehez-helyzetekre.htmlVannak, akik épp most csöppentek bele az érettségi időszak zúzdájába. Azok a fiatal versenyzők, akik már túl vannak a középiskolai megmérettetésen, lassacskán a vizsgaidőszakra készülnek. Mind nekik, mind pedig a munka frontján helytállóknak szükségük van megfelelő munícióra, hogy legyűrhessék a mindennapokat, a nehézségeket, a húzós feladatokat és az akadályokat. Íme, a Life.hu csodaszerei mindehhez!Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.