kislány magazin Drew Barrymore megszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár kétgyerekes édesanya és újszülött kisbabája, Frankie került a People magazin legújabb címlapjára.

Először, de valószínűleg nem utoljára került címlapra Drew Barrymore és lánya, Frankie. A színésznő, aki egy hónapja adott életet a csöppségnek, a People magazinnak mutatta meg először második gyermekét.

Forrás: www.people.com
Szuperhősök kísérték el utolsó útján a kisfiúthttp://www.life.hu/csalad/20140521-szuperhosok-kisertek-el-utolso-utjan-a-kisfiut-temetesen.htmlBrayden imádta a szuperhősöket és a róluk készült filmeket. Így búcsúztatta el családja a mindössze 5 évesen elhunyt kisfiút.CsaládPolitikusokat nevelne gyermekeiből Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20140521-angelina-jolie-a-politikai-palya-fele-tereli-gyermekeit.htmlA színésznő nagyon szeretné, ha gyermekeit a világ döntéshozói között láthatná viszont.Család--Ők a rekorderek: három asszony, aki nagymama korban szült http://www.life.hu/csalad/20140512-ok-a-rekorderek-harom-asszony-aki-nagymama-korban-szult-66-69-es-70-eves-korban-adtak-eletet.htmlAmikor manapság arról beszélünk, hogy 40 éves kor felett áldás-e vagy felelőtlenség a gyermekszülés, igen meglepő az a tény, hogy vannak a világon olyan nők, akik 60 fölött, sőt akár 70 évesen vállalkoznak az anyaságra. Íme, a világ három legidősebben szült asszonya.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.