Katalin hercegnő terhességéről beszél a világ

Forrás: AFP/Stefan Postles -
családbővítés trónörökös Katalin hercegnő brit királyi család Vilmos herceg ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes, hogy mindig az OK! Magazine értesül legelőször arról, hogy a világ nagyasszonyai ikerbabákkal várandósak. Ezt állították ugyanis pár hete Angelina Jolie esetében is, most pedig egy újabb sztármamának előlegezett meg ikerterhességet a lap. Információik szerint ugyanis most Katalin hercegnő vár ikerlányokat.

Lapinformációk szerint tovább bővül a brit királyi család. A gondolattal az OK! Magazine játszott el: egy ismeretlen, ám a hercegnő körül sokat ténykedő bennfentes szerint ugyanis Katalin már régóta készül második terhességére, mi több, úgy tudja, már teherbe is esett, méghozzá rögtön két kislánnyal.

Forrás: AFP/Stefan Postles

Vilmos herceg feleségéről hetek óta terjed a hír, hogy újra babát vár, ráadásul az OK! szerint ezt az is alátámasztja, hogy az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől. A brit királyi család állítólag igazi babalázban ég: Erzsébet királynő már előkészítette a családi ékszereket, amelyeket egyszer majd leendő lányunokái fognak viselni, mialatt a Middleton szülők már a játszószobát tervezik. Mi azért megvárnánk ezzel maga a királynő, II. Erzsébet bejelentését is.

Katalin hercegnőé a legszebb mosolyhttp://www.life.hu/trend/20140521-katalin-hercegno-mosolya-a-legszebb-egy-brit-felmeres-szerint.htmlŐ a legjobban öltözött, övé a legjobb haj és a világ legdrágább eljegyzési gyűrűje is. Íme, még egy dolog, amiben ő bizonyult a legszebbnek.Trend--Katalin hercegnő haja a legjobbhttp://www.life.hu/trend/20140520-katalin-hercegno-haja-lett-az-ev-legjobb-frizuraja.htmlNaná, hogy Cambridge hercegnője büszkélkedhet a legszebb frizurával egy internetes oldal kutatása szerint.Trend--Kiderült, mennyit ér Katalin hercegnő gyűrűjehttp://www.life.hu/trend/20140512-katalin-hercegno-eljegyzesi-gyuruje-kiderult-mennyit-er.htmlA gyűrű, amellyel még Károly herceg jegyezte el a néhai Diana hercegnőt, értékét Vashi Dominguez ékszerszakértő becsülte meg.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.