Bejött a megérzése: ismét apa lesz Harsányi Levente

Forrás:Just Creative/Gabor Monos -
bejelentés Harsányi Levente Juventus Rádió kislány apaság Megérzés Joshi Bharat élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós élő adásban jelentette be, hogy kedvese újból gyermeket vár. Korábban erre célozgatott Joshi Bharat műsorában is.

Harsányi Levente legutóbb Joshi Bharatnak beszélt arról, hogy nagyon vágyik második gyerekre, sőt, lehet, már meg is fogant – fogalmazott a minap. Lehet, már tudott valamit? Szerdán ugyanis a Juventus rádió reggeli adásában bejelentette: másodszor is apai örömök elé néz – írja a Blikk.

Forrás:Just Creative/Gabor Monos

A baba októberben születik majd és kislány lesz. Harsányi elmesélte, hogy a kicsit már az egész család nagyon várja, legfőképp a születendő apróság bátyja, Nándi. Már a neve is megvan: Harsányi Lilla Boglárkának hívják majd.

Nem kell a főnökkel azonnal közölni, ha gyermeket várunkhttp://www.life.hu/csalad/20140528-a-varandos-noknek-nem-kell-azonnal-bejelneteni-a-fonokuknek-hogy-kisbabat-varnak.htmlSenki nem kötelezheti arra a várandós nőket, hogy munkahelyükön idő előtt bejelentsék terhességüket – mondta ki kedden az Alkotmánybíróság.Család--Íme az első fotó Bruce Willis kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20140527-bruce-willis-kislanyanak-elso-fotoja.htmlMájus elején született meg az akciófilmsztár ötödik lánya, Evelynn Penn, akit első alkalommal mutatott meg a nagyvilágnak egy meglehetősen intim pillanatban büszke édesanyja.Család--Apás szülésre készül Hujberhttp://www.life.hu/csalad/20140527-hujber-feri-apas-szulesre-keszul-masodik-gyeremeke-erkezesekor-szeretne-kedvese-tolgyesi-khell.htmlA színész elárulta, mindenképpen ott szeretne lenni második gyermekének születésénél.CsaládFotó: Szabó Balázs - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.