terhesség Harsányi Levente kislány Lilla apás szülés szülőszoba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető alig várja, hogy megszülessen kislánya, akinek már nevet is választottak párjával. A szülőszobát azonban nagy ívben elkerüli a vagány apuka.

Ahogy a Life.hu is megírta, Harsányi Levi újra apa lesz. Kedvese, Ági kislányt hord a szíve alatt, akit Lillának fognak hívni - írja a Story magazin.

Forrás: TV2

„Miután eldöntöttük, hogy belevágunk és újra gyermeket vállalunk, ahogy a nagykönyvben meg van írva, pár hét múlva jött is Ági a pozitív terhességi teszttel és elém tette. Ganxsta Zolitól tudom, hogy az apa-lány kapcsolat egy igazi szerelem! Szerintem ez nálunk is így lesz" – kezdte Levi, aki a szülés élményétől elzárkózik.
„Nándi születésénél sem voltam bent a szülőszobán, és októberben sem készülök bemenni. Ami ott bent történik, az sok lenne nekem" – árulta el Levi.

Nem kell a főnökkel azonnal közölni, ha gyermeket várunkhttp://www.life.hu/csalad/20140528-a-varandos-noknek-nem-kell-azonnal-bejelneteni-a-fonokuknek-hogy-kisbabat-varnak.htmlSenki nem kötelezheti arra a várandós nőket, hogy munkahelyükön idő előtt bejelentsék terhességüket – mondta ki kedden az Alkotmánybíróság.Család--Apás szülésre készül Hujberhttp://www.life.hu/csalad/20140527-hujber-feri-apas-szulesre-keszul-masodik-gyeremeke-erkezesekor-szeretne-kedvese-tolgyesi-khell.htmlA színész elárulta, mindenképpen ott szeretne lenni második gyermekének születésénél.CsaládFotó: Szabó Balázs - OrigoTatár Csilla alig várja, hogy anya legyenhttp://www.life.hu/csalad/20140523-tatar-csilla-musorvezeto-boldog-ferjevel-gonczi-gaborral-es-kesz-az-anyasagra.htmlA műsorvezető bevallotta, készen áll az anyaságra és csak egy kisbaba hiányzik, hogy minden vágya valóra válljon az életében.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.