Mádai Vivien vitorláson villantott pocakot

pocak vitorlás hajó Mádai Vivien cuki kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cuki pocakját napoztatta a magyar tengeren Mádai Vivien, aki szeretné majd kisfiával is megszeretettni a vitorlázást.

A terhes műsorvezetőnek már szépen gömbölyödik a pocakja. Vivien a közösségi oldalán posztolt egy képet, amelyen egy vitorláson ringatózva szemléli kismamaságát.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

„A barátainkkal járunk vitorlázni szinte minden hétvégén, amikor jó idő van. A Balaton és a vitorlázás nekem egy szerelem, és szeretném majd a kisfiamat is ebben a szellemben nevelni" – mesélte a Life.hu-nak a boldog kismama.

Mádai Vivien: „A világ legjobb dolga gyermeket vállalni"http://www.life.hu/csalad/20140522-madai-vivien-musorvezeto-a-kirobbano-formaban-levo-kismama-elarulta-szuletendo-gyermeke-nevet.htmlA műsorvezető már a hatodik hónapban jár és a terhesség minden percét élvezi. A Life.hu-nak születendő gyermeke nevét is elárulta.Család--Fiút vár Mádai Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20140418-az-m1-musorvezetoje-madai-vivien-fiut-var.htmlA terhességének huszadik hetében járó Mádai Vivien már tudja, kisfiút hord a szíve alatt.Család--Babát vár Mádai Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20140226-madai-vivien-musorvezeto-babat-var.htmlÚszik a boldogságban az M1 műsorvezetője - a huszonnégy éves Vivien és kedvese első gyermeküket várják. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.