Mádai Vivien: „A világ legjobb dolga gyermeket vállalni"

terhesség műsorvezető név Mádai Vivien kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető már a hatodik hónapban jár és a terhesség minden percét élvezi. A Life.hu-nak születendő gyermeke nevét is elárulta.

Vivien és párja, Zoltán egy óbudai étterem nyárindító partiján lazítottak egy picit. A műsorvezető remek formában van és gömbölyödő pocakján kívül sehová nem szaladtak rá fel pluszkilók.

Forrás: Stereo Chef

„Azt gondoltam, tipikusan az az ember vagyok, aki úgy fog kinézni a terhességre alatt, mintha hatvanszor akkorra lenne és most egyelőre úgy tűnik, nem jönnek a pluszkilók, amit egyáltalán nem bánok. Persze azért az utolsó három hónapban bármi megtörténhet. Nem vagyok különösen kívánós és falánk sem. Kismamajógára járok, ami nagyon jólesik és formában tart. Az első három hónap azért nehéz volt a hányinger miatt, de ez a harmadik hónapnál lecsengett és azóta remekül érzem magam" – mosolygott Vivien, aki elárulta, már tudják, hogyan nevezik el a kisfiúkat.

„Zénónak fogják hívni. Az apukája Zoltán, ezért ők lesznek nagy Z és kis Z!" – mesélte a boldog kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.