Cuki fotón Shakira családja

Forrás: Facebook/Shakira -
apák napja Milan Piqué Mebarak Shakira fiú család gyermek Gerard Piqué
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívmelengető családi fotóval köszöntötte fel a kolumbiai énekesnő gyermeke édesapját apák napja alkalmából.

Nem tudjuk eldönteni, hogy Gerard Piqué vagy a kis Milan édesebb-e az alábbi képen. A családi fotót Shakira tette közzé közösségi oldalán, így kívánva gyermeke édesapjának boldog apák napját. Gyönyörű család! Ez a kissrác pedig egyre inkább anyukájára hasonlít.

Forrás: Facebook/Shakira
Megszületett Weisz Viktor kislányahttp://www.life.hu/csalad/20140616-weisz-viktor-egykori-voice-versenyzo-kislanya-megszuletett.htmlAz egykori Voice-versenyző Facebook-oldalán tette közzé a nagy hírt. CsaládOrigoDrew Barrymore két sárkány anyjahttp://www.life.hu/csalad/20140613-drew-barrymore-szineszno-ket-gyermekevel-a-karjan-pozolt.htmlA világhírű színésznő büszke anyaként pózolt két cuki kislányával, Frenkie-vel és Olive-val.Család--Ezt a tündéri fotót posztolta apák napján Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20140615-beyonce-enekesno-es-jay-z-rapper-kislanya-blue-ivy-apak-napi-fotoja.htmlLehet, hogy válságban a kapcsolatuk, de a kislányuk lelki egyensúlyáért biztosan mindent meg fog tenni a sztárpár.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.