Bárdosi Sándor baba birkózó apaság várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi vágya teljesül Bárdosi Sándornak: apa lesz.  A sportoló felesége, Ildikó 12 hetes terhes. Már kiderült a baba neme is: kisfiú lesz - árulták el a boldog szülők a Mokkában.

Ildikó a Blikknek mesélt arról, hogy a barátnőjénél végezte el a tesztet, bár nem hitt benne, hogy várandós. A pozitív eredmény után azonnal orvoshoz fordult, és csak utána újságolta el Sanyinak a jó hírt.

Forrás: Tv2

"Pont azt mutattam meg a tanítványaimnak, hogy kell forgatni az újonnan beszerzett gyakorló gumikést, eközben Ildi félrehúzódva a barátnőjével beszélgetett. Az óra után meg akartam mutatni neki is, hogy néz ki a gyakorlókés, és poénból elkezdtem bökdösni vele. Valósággal szikrákat szórt a szeme. Fogalmam sem volt, mi lelhette, mert venni szokta a poént" – emlékezett vissza Bárdosi. "Aztán megfogta a kezem, és bevitt a belső teremben lévő tatamira. Ott volt a közepén egy kiscipő. Egyből elsírtuk magunkat mind a ketten. Nagyon jó pillanat volt. Ildikó ezután elmesélte, hogy pár napja töltötte be a 12. hetet, és minden orvosi vizsgálat a legnagyobb rendben volt" - tette hozzá.

Már fogadni lehet Katalin és Vilmos gyermeke nevérehttp://www.life.hu/csalad/20140716-katalin-es-vilmos-masodik-gyermeke-nevere-mar-fogadni-is-lehet.htmlHamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő - legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul. A pletyka egyébként a hercegnő régi barátnőjétől kapott szárnyra. Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. Család--Liptai: "Karcsival nem szűntünk meg szeretni egymást"http://www.life.hu/csalad/20140704-liptai-claudia-es-gesztesi-karoly-jo-viszonyban-vannak-egymassal.htmlPénteki számában azt boncolgatja a Bors, fáj-e Liptai Claudiának, hogy két éve a nevére vette Gesztesi Károly exneje fiát, Ábelt. Tény, a gyermek még akkor fogant meg, amikor Clau és a színész egy pár voltak, de mindez már sok évvel ezelőtt történt. CsaládOrigoKedvese pocakja mellett pózol Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20140701-caramel-es-kedvese-szilvi-babat-varnak-a-lany-pocakja-mar-hatalmas.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Caramel és szerelme, Szilvi első kisbabájukat várják. Az énekes a babavárás állomásait szívesen örökíti meg, most az Instagramján bukkantunk egy elbűvölő fotóra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.