Hoppá! Shakira második babájával várandós?

Forrás: AFP/Odd Andersen -
Kolumbia terhesség Shakira Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és párja, Gerard Piqué második gyermeküket várják – legalábbis az egyik kolumbiai hírügynökség szerint. Csak nem Katalin hercegnővel együtt szül majd az énekesnő? 

Két szenzációs gólyahír is jutott erre a hétre. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, Katalin hercegnő második terhességét már annyira biztosra veszik, hogy fogadni is lehet a leendő gyermek nevére. Most pedig itt az újabb meglepetés: állítólag áldott állapotban van Shakira is, három hónapos terhes – írja a latino.foxnews.com. A hírt egy kolumbiai hírügynökség, a Caracol Noticias is megerősítette.

Forrás: AFP/Odd Andersen

Azután kezdtek a terhességéről pletykálni, hogy a kolumbiai énekesnő vasárnap a brazíliai focivébé záróceremóniáján tőle szokatlanul konzervatív ruhában lépett fel.

A pár szóvivője egyelőre nem kommentálta mindezt. Shakirának és a Barca sztárfocistájának, Gerard Piquének már van egy kisfia, Milan, aki 2013 januárjában született és egyszerűen nem tudunk betelni vele. Ha belegondolunk, hogy tovább bővül ez a szép kis család...:)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.