Magas édesapjára ütött Ördög Nóra kisfia, Vencel

Fotó: Nánási Pál -
kistestvér Születés Mokka Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég második gyermekét, Nánási Vencelt világra hozó tévést a TV2 reggeli műsorában telefonon érték utol, ahol a kicsi érkezéséről mesélt.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, augusztus 3-án megszületett Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke, Nánási Vencel, akiről már meg is csodálhattuk az első fotót. A kisfiú 3350 grammal és 57 centivel jött világra, vagyis minden jel szerint magas édesapjára, Nánási Pálra ütött. A TV2-höz igazoló Nóri telefonon jelentkezett be a Mokkában. Azt mondta: a szülés nagyon gyorsan lezajlott, egy órával a kórházba érkezés után már a kezében tarthatta Vencelt. "Elképesztő, hihetetlen, csodálatos", hogy most már kétgyermekes család vagyunk" – lelkendezett. A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, mint több éve gyakorló kétgyermekes anya, "megnyugtatta" Nórit, a java csak most jön.

Fotó: Nánási Pál

Elárulta azt is, első gyermekük, Mici is meglátogatta már Vencelt. Azt, hogy hogyan reagált Mici a kistestvér érkezésére, az alábbi videóból megtudhatod:

A műsorvezető a blogján egyebek mellett így ír újszülött gyermekéről: "Vencel, aki látszólag a világ minden bölcsességével a tekintetében vizsgálgat bennünket, mi pedig olvadozó pillantásokkal őt, magas, hajas és piszkosul jóképű."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.