Megszületett Christina Aguilera második gyereke

terhesség Christina Aguilera gyerekszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg nem erősített hírek szerint Christina Aguilera életet adott második gyermekének, egy kislánynak. A kicsi augusztus 16-án született.

A 33 éves énekesnő és párja, Matt Rutler boldog szülőkké váltak. Augusztus 16-án megszületett az énekesnő második gyermeke - a HollywoodLife híre szerint császármetszéssel jött a világra. Christinának előző házasságából már van egy fia, a hatéves Max.

Forrás: V Magazine

Christina Aguileráról legutóbb azért írtunk, mert hatalmas pocakkal és teljesen meztelenül pózolt a V Magazin címlapján. Az énekesnő egyébként elhatározta, hogy a szülés után is levetkőzik - a Playboynak.

10 Playboy-nyuszi, aki a vetkőzés után sokra vitte

Hogy mi a közös Marilyn Monroe-ban és Kendra Wilkinsonban? Egyértelműen a Playboy. Mindketten a nyuszis magazin oldalain és szárnyai alatt kezdték, később pedig világhírnévre tettek szert. Ugyan Christina Aguilera esetében előbb volt a karrier és aztán a meztelenkedés, ez nem mindenkire igaz. A Life.hu olyan sztárokat és idehaza kevésbé ismert dívákat gyűjtött össze, akik karrierjének határozottan jót tett a kezdeti nyusziskodás. A cikket a lányokról itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.