Gyönyörű nővé cseperedett Ewan McGregor 18 éves lánya

Forrás: Twitter/Clara McGregor -
Eve Mavrakis színész Clara Mathilde McGregor család Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felnőtt, modellkedik, pasizik és fotósnak tanul. Kész nő lett a jóképű skót színész legnagyobb gyermeke.

Ewan 1995. július 22-én vette feleségül szerelmét, Eve Mavrakis-t. Egy évvel később, 1996-ban megszületett kislányuk, Clara Mathilde, 2001-ben pedig Esther Rose. 2006-ban a család örökbefogadott egy árva, mongol kislányt, Jamiyant. 2008-ban így festett a McGregor család:

Jamiyan, Ewan, Esther és Clara. Forrás: Northfoto

Azóta hat év telt el, Clara Mathilde pedig 18 éves lett. A lány elképesztő géneket örökölt, azonban modellkedés helyett inkább a kamera másik oldalára vágyik.

Clara McGregor a baloldali szépség. Forrás: Twitter/Clara McGregor

A Mirror magazin szerint a fiatal sztárcsemete legszívesebben aktokat és arcokat fényképez, imádja a fotózást és úgy érzi, jó is benne. Fotóblogját itt nézheted meg.

Clara a barátjával. Forrás: Twitter/Clara McGregor

Karrierjét a fényképek világában képzeli el, szívesen dolgozna például a Vanity Fairnek, vagy a Vogue-nak. Hogy lássuk, nem csak a levegőbe beszél, hamarosan megkezdni négyéves képzését a New York-i Egyetem fotós szakán. Reméljük sikerül elérnie a céljait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.