Szuperül érzi magát a magzat az anyaméhben

Forrás: Reddit -
ikrek tetszés hüvelykujj ultrahang Reddit magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy interneten keringő ultrahangfotón a magzat hüvelykujját feltartva fejezi ki tetszését. Nagyon jópofa!

A Reddit nevű közösségi oldalra került fel egy nem mindennapi ultrahangfelvétel a minap, amelyet a meancloth nevű felhasználó töltött fel. Ezen tisztán látszik, ahogy a magzat hüvelykujját az égbe tartva jelzi szüleinek és a külvilágnak, hogy minden OK. Annyira laza! A szokatlan gesztikulációnak köszönhetően a kissrác már most híressé vált, pedig még meg sem született. Több mint 2 millióan látták mozdulatát a Redditen. Ja, ráadásul még egy baba van az anyaméhben - csak ő nem látszik a felvételen – vagyis ikrekről van szó.

Forrás: Reddit

Hős kismama! Átúszott egy folyón, majd megszülte kisbabáját http://www.life.hu/csalad/20140902-egy-indiai-kismama-atuszott-egy-folyon-hogy-korhazban-szulhesse-meg-gyermeket.htmlEgy indiai nő császármetszéssel hozta világra kisfiát, miután a monszunesőtől megáradt folyón átúszott majdnem egy kilométert, hogy a legközelebbi szülészetre eljusson. Család--Becsöngettek! A sztárcsemeték is megérkeztek az iskolába http://www.life.hu/csalad/20140901-megkezdtek-az-iskolat-a-sztarcsemetek-polyak-lilla-szekeres-adrien-nemeth-kristof-demcsak-zsuzsa-es.htmlBecsöngettek az iskolákba, szeptember 1-jén elkezdődött a tanítás. Polyák Lilla, Szekeres Adrien, Németh Kristóf, Demcsák Zsuzsa és Rubint Réka is elkísérték csemetéjüket az első napra.Család--5 dolog, amit senki nem mondott el neked a szülés előtti egy hétrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140626-5-dolog-amit-senki-nem-mondott-el-neked-a-szules-elotti-egy-hetrol.htmlA várandósság egy különleges állapot, lelkileg felemelő, testileg pedig mindenki másképpen éli meg. Az első három hónapra köztudottan a hányinger folyamatos jelenléte a jellemző, a második trimeszter pedig valódi mámor. Ahogy azonban közeledünk a szülés várható időpontja felé, egyre inkább kezd kényelmetlenné, teherré válni a hatalmasra nőtt pocak. Íme, az öt legborzalmasabb dolog az utolsó héten.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.