Baba a fa alatt! Karácsonykor születik meg Keveházi Krisztina balerina harmadik gyermeke

Forrás: Facebook/Babavilág -
karácsony terhesség ajándék gyermek balerina Keveházi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveházi Krisztina és férje harmadik gyermeke épp karácsony tájékán érkezik majd. A gyönyörű balerinának már van két csemetéje, akik izgatottan várják a kisfiú érkezését.

Keveházi Krisztina első gyermekét, Jázmint 24 évesen szülte, 11 évvel később pedig világra jött kisfia, Nimród. Majd egy nyaralás alkalmával a balettművész ösztönösen megérezte, hogy ismét növekszik benne egy élet. „Nimród, vagy ahogy mi becézzük, Csimpike a legaranyosabb, talán ő várja a legizgatottabban a kisöccsét" – mesélte a BEST magazinnak Krisztina, aki december 26-ra van kiírva.

Keveházi Krisztina tavaly gyermekeivel a Babavilág vendége volt Forrás: Facebook/Babavilág

„A kisfiamnál szebb ajándék nem is kerülhet a fa alá. Persze csak képletesen" – tette hozzá a táncosnő, aki jól viseli terhességét. A 24. hétben jár és csak 7 kilót hízott.

Balett felnőttkorban? Igen!

Nőies mozgásforma, nyújtja az izmaidat, bombatested lesz tőle! Íme, a bizonyíték, hogy felnőttként sem késő elkezdeni balettozni! Kattints IDE és győződj meg róla!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.