Megszületett Szöllősi Györgyi kislánya

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
MTVA műsorvezető szülés kislány Ördög Nóra Szöllősi György Fésűs Nelly Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA műsorvezetője szerda kedd éjfélkor hozta világra kislányát, Kamillát. A mama és a baba is jól vannak.

Ahogy a Life.hu is megírta, a gyönyörű 40 éves műsorvezető szeptember végére várta második gyermekét. A kis Kamilla most meg is érkezett, így Szöllősi Györgyi már két gyermekes édesanya.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Babadömping ősszel

Ördög Nóra augusztus 2-án titokban hozta világra második gyermekét Vencelt. Mádai Vivien pedig szeptember 14-én adott életet első gyermekének Zénónak. Fésűs Nelly pedig egy komplikáció miatt napokon belül bevonul a kórházba, ahol császármetszés vár rá.

„Kedves Mindenki! Ma pontban éjfélkor megérkezett hozzánk Kamilla. 3880 gr-al, 57 cm- vel. Mindketten jól vagyunk, köszönjük a rengeteg érdeklődést!! Puszi Mindenkinek!" – írta Györgyi a közösségi oldalán. Gratulálunk!

Gombos Edina kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20140925-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-kisbabat-var-de-egy-heteg-retteget-magzata-eleteert.htmlA TV2 műsorvezetője áprilisra várja második gyermekét. A boldogságát azonban beárnyékolta az egyik ultrahangvizsgálat.Család--Lenyűgöző fotó készült Mádai Vivien kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20140923-madai-vivien-musorvezeto-egy-elegans-fotot-posztolt-a-nemreg-szuletett-kisfiarol-zenorol.htmlA kis Zénóról nem mindennapi képet posztolt anyukája, Mádai Vivien a közösség oldalán. Az első fotóról elegáns és féltő óvó szeretet sugárzik.Család--Még idén megszületik Alicia Keys kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20141001-alicia-keys-masodik-kisbabaja-decemberben-szuletik-meg.htmlMár nem sokat kell várnia második kisbabája érkezésére az énekesnőnek: egy amerikai showműsorban elhintette, mikorra várja a kicsit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.