terhesség műsorvezető kisfiú szülés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmónia és szeretet sugárzik Mádai Vivien családi fotójáról, amin végre cuki kisfiát, Zénót is megcsodálhatjuk.

Ahogy a Life.hu is megírta, egy csodaszép fotó már készült a kis Zénóról, de akkor még az arcát nem láthattuk, most viszont teljes valójában megmutatta kisfiát Vivien. A képen látszik, szülei mennyire szerető féltéssel veszik körbe a kis cukiságot. "Szerelmünk gyümölcse" - írta a kép mellé a műsorvezető.

Forrás: facebook/Mádai Vivien
Kisbabafotóval lepte meg a világot a Grace klinika sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20141003-ellen-pompeo-a-grace-klinika-sztarjanak-megszuletett-masodik-gyermeke.htmlErre aztán senki sem számított: október 2-án, csütörtökön megszületett a színésznő második kislánya.Család--Fekete gyermeke született egy fehér nőnek – most perelhttp://www.life.hu/csalad/20141002-fekete-gyermeke-szuletett-egy-feher-nonek-aki-most-beperelte-a-spermabankot-a-hibaert.htmlJennifer Cramblett és Amanda Zinkon gyermeket szerettek volna, ezért egy spermabankhoz fordultak. A várttal ellentétben azonban nem fehér, hanem félvér kisbabájuk született.Család--Még idén megszületik Alicia Keys kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20141001-alicia-keys-masodik-kisbabaja-decemberben-szuletik-meg.htmlMár nem sokat kell várnia második kisbabája érkezésére az énekesnőnek: egy amerikai showműsorban elhintette, mikorra várja a kicsit.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.