Zoe Saldana smink nélkül is gyönyörű kismama

Forrás: Northfoto -
lesifotós terhespocak Zoe Saldana ikerterhesség kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt, aki idén már anyai örömök elé néz, vásárlás közben fotózták le.

Zoe Saldana egyre kerekebb terhespocakját még júliusban mutatta meg a nagyérdeműnek és még ugyanebben a hónapban el is árulta: ikreket hord a szíve alatt.

Forrás: Northfoto

Katalin is ikreket várna?

Nem Zoe Saldana az egyedüli, aki két babát hord a szíve alatt. A monacói hercegnő, Charlene nemrég jelentette be ikerterhességét, de Katalin hercegnő kapcsán is felvetődött már a gyanú (megint).
Ikreket vár Charlene monacói hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20141007-charl-ne-monacoi-hercegno-ikreket-var-ferjevel-albert-herceggel.htmlAzt már tudtuk, hogy várandós a hercegnő, a nagy hírt azonban csak most osztotta meg a nagyvilággal: ikrei lesznek!Család--Nővel lenne boldog Zoe Saldana?http://www.life.hu/intim/20130515-lifenigt-biszexualitasarol-vallott-zoe-saldana-az-avatar-es-a-star.htmlAz Avatar színésznője minden gátlásától megszabadult egy meztelen fotósorozat kedvéért. Olyannyira, hogy a lelkét sem volt rest kitárni.IntimIkrek a családban - soha nem aludtam még ennyit, ilyen jólhttp://www.life.hu/drlife/20140904-ikerbabak-erkeztek-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-egyik-csaladjaba.htmlAz ikerbabák érkezése azokban a családokban is meglepetés, ahol történt már baba-duplázás. Ahol azonban váratlanul érkezik a kettős öröm, igazi bombaként robbanhat a hír.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.