Katalin hercegnő (megint) ikreket vár?

Forrás: AFP/Chris Jackson -
hányás terhesség Katalin hercegnő fogadás fogadóiroda Vilmos herceg rosszullét pletyka György herceg ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl gyanúsak azok a bizonyos reggeli rosszullétek vagy tényleg tudnak valamit a britek, amiért egy óra alatt kétszázan fogadtak a hercegnő ikerterhességére?

Tudjuk, hogy a Clarence House néhány hete jelentette be a hírt, miszerint Katalin hercegnő második gyermekét várja. Az sem új, hogy azóta sorban mondja le a kötelező királyi programokat, annyira súlyos terhességi rosszullétek gyötrik.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Nem véletlenül kapott szárnyra a pletyka (ismét), hogy a hercegnő esetleg ikreket vár – a csillapíthatatlan terhességi hányás az ikerterhességeknél nagyobb számban fordul elő, mint amikor egyetlen gyermeket vár a leendő édesanya.

Katalin és a gyanús rosszullétek

Katalin hercegnő György herceg terhessége alatt is szenvedett az úgynevezett hiperemezis graviádumtól. A gyakori rosszullétek miatt már akkor is felröppentek a híresztelések, miszerint ikreket várhat – a témáról akkor ITT írtunk bővebben.

Hogy az alattvalók mennyire komolyan veszik Katalin hercegnő ikerterhességét, azt jól példázza, hogy az Egyesült Királyság egyik legnagyobb fogadóirodájában 1 óra alatt kétszázan tettek pénzt erre a lehetőségre.

Az Express azonnal le is csapott a hírre, ám hiába próbálja alátámasztani állítását a brit királyi és a Middleton családban előforduló ikerterhességekkel (utóbbiról ő maga vallja be, semmit sem lehet tudni) és a genetikai fejtegetésekkel, többre ő maga sem jut. A lényeg, hogy Katalin hercegnő a hírek szerint már jobban érzi magát (tehát akkor hogy is van ez?) és hamarosan újra királyi teendői közé veti magát.

Lady Dianáról nevezné el lányát Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20140929-diana-hercegnorol-es-erzsebet-kiralynorol-nevezne-el-lanyat-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg.htmlA The Sun On Sunday brit bulvárlap értesülései szerint ha Vilmosnak és Katalinnak lánya születik, akkor a királynőről, Erzsébetről és a herceg néhai édesanyjáról, Dianáról neveznék el a csöppséget.Család--Britney Spears Katalin hercegnőt látná szívesen a bugyijaibanhttp://www.life.hu/trend/20140925-britney-spears-katalin-hercegnot-latna-az-altala-tervezett-fehernemuiben.htmlNem akárkire bízná az énekesnő legfrissebb fehérnemű-kollekciójának népszerűsítését: Cambridge hercegnőjét kereste fel. Lehet, hogy a várandós Katalin Britney bugyijában mászkál majd ezután?Trend--Magyar származású udvarlója akadt Katalin húgának, Pippa Middletonnak http://www.life.hu/news/20140923-magyar-szarmazasu-udvarloja-akadt-katalin-huganak-pippa-middletonnak.htmlUgyan Katalin hercegné húga, Pippa Middleton két éve él boldog párkapcsolatban Nico Jacksonnal, újabban sokszor tűnik fel egy magyar származású befolyásos férfi oldalán is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.