Megszületett Béres Alexandra kislánya, Flóra

baba szülés kórház Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014. október 9-én 10 óra után néhány perccel, megszületett Béres Alexandra második kislánya. A kisbaba időre jött a világra, 3400 grammal és a Flóra  keresztnevet kapta.

Dr. Bardóczy Zsolt a Róbert Károly Magánkórház szülész főorvosa, aki végigkísérte a terhességet, elmondta, hogy a szülés csodálatos nyugalomban zajlott és rövid ideig tartott.

Flóra és édesanyja jól van, az első gyermekágyas napokat a kórház családi szobájában, meghitt, háborítatlanságban töltik - olvasható a klinika Facebook oldalán.

A fitneszvilágbajnok március végén a közösségi oldalán osztotta meg a nagy örömhírt, hogy ismét babát vár. „Mivel nekünk természetes úton nem lehet gyermekünk, csak lombikprogrammal (ugyan nem első próbálkozásra), de nemrég kiderült, hogy ismét várandós vagyok. Krisztiánnal hihetetlenül boldogok vagyunk, hiszen bár vágytunk rá, tiszta szívünkből reméltük, nem volt biztos, hogy valaha is újra sikerülhet!"nyilatkozta akkor.

Forrás: Barna Krisztian

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.