Töltődj fel egyetlen nap alatt – három szuper wellness-fürdő Pest megyében

kényeztetés napijegy fürdő wellness masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A wellness nem csupán fürdőzésből áll, sokkal inkább a test és a lélek teljes felfrissítéséből. Egy egész napos pihenéssel - úszással, kényeztető masszázzsal és szaunázással - tökéletesen ellazulhatsz és feltöltődhetsz. Ehhez ajánlunk most három, Pest megyei wellness-fürdőt.

Ramada Resort – Aquaworld Budapest – Ahol a gyerekek is jól érzik magukat

Budapest északi részén, a negyedik kerületben kapott helyett a Ramada Resort - Aquaworld Budapest hotel és élményfürdő, ahol, míg a felnőttek kipihenik a hét fáradalmait – pezsgőfürdőznek, élvezik a masszázst vagy éppen kipróbálják a kilencféle szauna és gőzfürdő bármelyikét –, a gyerekek is megtalálják számításaikat. Felnőtt, hétvégi napijegy: 5690 forint.

Forrás: www.aqua-world.hu

Thermal Hotel Visegrád – A Dunakanyar gyöngyszeme

A wellness-központ termálmedencéjében a híres visegrádi vízben töltődhetsz fel energiával, a szaunaparkban pedig a létező összes szaunatípust kipróbálhatod. A belső élménymedence úszásra nem igazán alkalmas, regenerálódásra viszont annál inkább. Ha sportolni is szeretnél, bérelhetsz squash-pályát, vagy kocoghatsz egy kicsit a fitneszteremben.
Felnőtt, hétvégi napijegy: 6900 forint, szaunahasználat plusz 800 forint.

Forrás: www.thv.hu

Cegléd Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Az immunrendszer erősítője

Nemcsak a pihenés szerelmeseinek, de a gyógyulni vágyóknak is bátran ajánlhatjuk a ceglédi fürdőt, ahol a számos masszázs és szauna mellett a víz jótékony hatását is kihasználhatjuk: összetételének köszönhetően ugyanis kiválóan alkalmas mozgásszervi, reumatikus, emésztőszervi, bőrgyógyászati betegségek és idegpályák rehabilitációs kezelésére. A fürdőkúrák az immunrendszer védekezőképességét is aktiválják.
Felnőtt, hétvégi napijegy: 1800 forint.

Forrás: www.cegledfurdo.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.