A színfalak mögött szoptatja kisfiát Vencelt, Ördög Nóra

Fotó: Polyak Attila - Origo -
műsorvezető szoptatás Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Babavilágában vendégeskedett Ördög Nóra. És nem is akárhogyan: a Rising Star műsorvezetője nem csak pici fiát, Vencelt, hanem nagyobbacska lányát Micit is magával vitte a műsorba. 

Ördög Nóra még várandós volt Vencellel, amikor az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. A Babavilágban elárulta, az ezzel járó támadásokat nyugodtan viselte, mert családja és új munkahelye, a TV2 mindenben támogatja és hozzátette, soha nem rendelné alá a gyerekeit karrierjének.

Nóra arról is beszélt, hogy a Rising Star próbáira magával viszi a néhány hónapos Vencelt, mert még szoptatja, és ott is időt szakít a babára. A műsorvezető örömmel újságolta, hogy Mici és Vencel egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz és nagyon élvezik egymás társaságát.

Különleges családba született a kis Balázs - "Ufó gyerekek" a tesóihttp://www.life.hu/csalad/20141116-jon-a-baba-hadas-krisztaval-vasarnap-harom-orakor-a-lifenetworkon.htmlNegyedik gyerekként született meg a Váradi-Varga családban Balázs. Nem mindennapi történet az övéké. CsaládOrigoRippel Ferenc elajándékozza lefagyasztott embrióikathttp://www.life.hu/csalad/20141113-rippel-ferenc-elajandekozza-lefagyasztott-embrioikat-lehet-hogy-kulfoldon-talalnak-gazdara.htmlAz artista arra az elhatározásra jutott, hogy nem engedi megsemmisíteni, inkább örökbe adja azt a 11 lefagyasztott embriót, amit volt feleségével. Viviennel letétbe helyeztek a spermabankban. CsaládOrigoMegszületett Hujberék kislányahttp://www.life.hu/csalad/20141010-megszuletett-hujber-ferenc-es-cynthia-kislanya-noa.htmlMegszületett Hujber Noa, Hujber Feri és felesége, Cynthia kislánya. Az anyuka közösségi oldalára is posztolta a gólyahírt. A Life.hu telefonon érte el a boldog kispapát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.